Hos Marv & Ben får du nordisk gastronomi, hvor alt er tilberedt fra grunden med en oprigtig nysgerrighed efter nye smagsoplevelser og teksturer.

Maden bliver lavet af de bedste lokale råvarer med så meget økologi som overhovedet muligt og en dyb respekt for naturen. Fisken på menuen er fanget tæt på kysten, og alt kødet er fra små lokale producenter. Det er vigtigt for os, at du husker dit måltid hos Marv & Ben som nærværende og rart.

 
 
Q6A7717.jpg
 

Menu

 

Den store omgang

Sandart, glaskål & hjertemusling
Ristet spidskål, grillet østers & syltede strandurter
Baerii kaviar, knoldselleri & Karamel sten
Krogmodnet rå okse, karljohan & havgus
Grillet gris, rødbede & hyldeblomst
Vilde blåbær, gæret honning & marehalm

Pr. pers. — 600
Inkl. vinmenu — 1.200

 

 

fire favoritter

Sandart, glaskål & hjertemusling
Ristet spidskål, grillet østers & syltede strandurter
Grillet gris, rødbede & hyldeblomst
Vilde blåbær, gæret honning & marehalm

Pr. pers. — 400
Inkl. vinmenu — 800

 

Vælg fra kortet

Sandart, glaskål & hjertemusling — 125
Nye kartofler, asier & løvstikke — 85
Baerii kaviar, knoldselleri & Karamel sten — 145
Ristet spidskål, grillet østers & syltede strandurter — 115
Krogmodnet rå okse, karljohan & havgus — 125
Rødtunge, hvidløg & blåmusling — 135
Grillet gris, rødbede & hyldeblomst — 135
Gråand, selleri BBQ & enebær — 155
Blomme, hindbær & skovmærke — 85
Vilde blåbær, gæret honning & marehalm — 85

 

Betaling med kreditkort vil blive pålagt gebyr, som fremgår af Deres kvittering. Debitkort bliver ikke pålagt gebyr.

Menu (ENGLISH)

 

Almost everything

Zander, kohlrabi & cockles
Roasted cabbage, grilled oyster & pickled beach herbs
Baerii caviar, celeriac & ‘Karamel sten
Matured raw beef, cep mushroom & Havgus cheese
Grilled pork, beetroot & elderflower
Wild blueberries, fermented honey & lymegrass 

Pr. pers. — 600
Incl. Wine Menu — 1.200

 

 

Four Favorites

 Zander, kohlrabi & cockles
Roasted cabbage, grilled oyster & pickled beach herbs
Grilled pork, beetroot & elderflower
Wild blueberries, fermented honey & lymegrass 

Pr. pers. — 400
Incl. Wine Menu — 800

 

A La carte

Zander, kohlrabi & cockles — 125
New potatoes, gherkins & lovage — 85
Baerii caviar, celeriac & ‘Karamel sten — 145
Roasted cabbage, grilled oyster & pickled beach herbs  — 115
Matured raw beef, cep mushroom & Havgus cheese — 125
Lemonsole, garlic & bluemussel — 135
Grilled pork, beetroot & elderflower — 135
Mallard, celeriac BBQ & juniper — 155
Plum, raspberry & woodruff — 85
Wild blueberries, fermented honey & lymegrass  — 85

 

Payment with credit cards will be charged a fee, shown on your receipt as a surcharge. Debit cards will not be charged.